Comenzi si Informatii: 
     Tel: 0760.455.755

     Luni - Duminica 
            9 - 22

     Produsele comandate de pe site-ul Casti-de-copiat.ro se livreaza in toata Romania, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii pe site sau in urma discutiei telefonice cu unul din operatorii nstri. Plata se face la ridicarea coletului de la curier in cazul provinciei sau la predare pentru persoanele care doresc sa ridice personal produsul sau produsele comandate de la sediul nostru din Iasi.

     Casti-de-Copiat.ro ofera mai multe metode de livrare:

                -  Personal de la sediul nostru din Iasi - nu exista taxe d elivrare

                -  Prin curierat rapid: 18 Lei(FanCourier)

     In situatia in care cumparatorul doreste ca produsul comandat sa fie trimis neaparat prin una din firmele de curierat rapid, iar destinatia nu se afla in lista cu localitati fara km suplimentari, acesta din urma va trebui sa plateasca separat pt. numarul de km suplimentari. Este cazul localitatilor, satelor, comunelor unde nu exista sedii ale firmei de curierat rapid.

     

Nou !!!   - Posibilitate de predare cu verificare in Iasi sau livrare cu posibilitatea de a desface coletul inainte de a plati prin curierat rapid.


 

FanCourier 

Coletul ajunge in 24 - 48 de ore, cu exceptia cazurilor nefortuite (calamitati naturale). Duminica nu se lucreaza iar Sambata pana la 12

lista cu localitatile fara km suplimentari + numerele de telefon           Pentru a afla statusul comenzii dumneavoastra