Camera Video in Nasture

Model: S3 Lite V1

Mini camera video in nasture ce trimite imagini video in timp real fara limita de distanta. Modelul S3 Lite V1 se remarca prin faptul ca are autonomie foarte buna de peste 5ore.

Cea mai accesibila camera ca pret, dar extrem de eficienta!

Pret Recomandat:
Camera+Mini Router+Cutiuta GSM SI Casca
999 Lei

Specificatii Tehnice

 • Ideala utilizari  peste 2-3 Ore
 • Acumulator reincarcabil cu autonomie de peste 5 Ore
 • Acumulatorul extern de dimensiuni super mici!
 • Model super subtire ~3mm – usor de montat la maneca!
 • Fara cabluri groase si fara module sau accesorii pe corp
 • Buton de Urgenta – foarte util!
 • Timp de incarcare acumulator  4-5 Ore
 • Rezolutie: Full HD
 • Lentila cu Focalizare: Manuala
 • Necesita WiFi: Mini Router sau Hotspot de la Telefonul Mobil
 • Distante:
  • Intre Camera si Router/Telefon max 10m
  • Intre Router/Telefon si persoana care te ajuta: Nelimitat
 • Dimensiuni: 55x18x3 mm

Demonstratie Calitate Imagini Camera Video in Nasture S3/S5 versiunea PRO

Este responsabilitatea fiecaruia sa utilizeze sistemele noastre doar in scopuri ce nu creaza dezavantaje altora in viata reala!

Comparatie Live Video Streaming:
Imagini de Ansamblu

Pentru a putea sa iti faci o idee asupra diferentelor intre camere, vizioneaza acest scurt video. Deschide-l in aplicatia Youtube si selecteaza de la Setari (acea rotita) calitate video maxima la youtube pentru a vedea performantele reale ale camerelor noastre!

Comparatie Live Video Streaming:
Pe o Foaie A4

Pentru a putea sa iti faci o idee asupra diferentelor intre camere, vizioneaza acest scurt video. Deschide-l in aplicatia Youtube si selecteaza de la Setari (acea rotita) calitate video maxima la youtube pentru a vedea performantele reale ale camerelor noastre!

Poze 4K facute cu o camera Video in Nasture
iCheat S3/S5 varianta PRO

Poze 100% REALE!
Daca Camera primita nu face aceleasi poze va dam x 10 ori Banii inapoi!

Este un sistem destul de simplu de folosit. Persoana care te ajuta se poate afla la orice distanta – camera trimite imagini Video Live pe internet. Ajutorul tau va trebui sa instaleze o aplicatie gratuita pe Telefon sau Tableta. In aplicatie va vedea in timp real ce filmeaza camera Video in nasture.

Mini Camera Video in nasture S3 Lite este ideala de folosit pentru utilizari mai mult de doua ore. Sistemul de fata foloseste un acumulator separat de camera. Camera avand dimensiuni foarte mici, nu poti pune un acumulator prea mare intrucat aceasta ar deveni prea mare si grea:

 • risc sa cada de la bluza
 • din cauza greutatii va trage in jos de bluza si va filma tavanul, nu foaia
 • va fi mult mai greu de montat la maneca

Vezi modelul S3 Lite V2 cu acumulator intern

Fara Limita de Distanta

Persoana care te ajuta se poate afla la orice distanta, chiar si in alta tara. Trebuie doar sa aiba un telefon sau o tableta si acces la internet. In aplicatia gratuita va trebui adaugata adresa unica a camerei tale si acolo va vedea in timp real ce filmeaza camera.

Pentru a putea trimite imagini video LIVE, camera ta are nevoie de acces la internet. Poti folosit propriul Telefon Mobil cu functia de Hotspot sau poti folosi un Mini Router 4G. Mai nou au aparut si camere foarte mici in care intra direct cartela SIM.

Deci nu mai ai nevoie de telefon sau Router la tine!

Vezi aici camere Fara Router/Telefon

Demonstratie Calitate Imagini!

Din ce este alcatuit sistemul S3 Lite?

Sistemul de fata este unul complet. Mai ai nevoie doar de o cartela SIM obisnuita ce are activa o optiune de internet si de o persoana care sa te ajute. In acest pachet este inclus:

 • Camera Video in Nasture
 • Acumulatorul pentru camera 5h outonomie
 • Husa speciala pentru ascuns usor bateria pe brat (4)
 • 20 de Nasturi de schimb pt Bluza identici cu cel cu Camera Video
 • Mini Router 4G
 • Manual de utilizare pe hartie + Video pe Youtube

Cum se utilizeaza acest sistem cu camera video ?

 1. Se pune la incarcat Acumulatorul
 2. Se instaleaza aplicatia pe telefonul persoanei ce urmeaza sa te ajute
 3. Introdu o cartela SIM obisnuita in mini Router ce are credit sau o optiune cu minute si internet activata si porneste routerul
 4. Dupa ce bateria sa incarcat, se introduce mufa MicroUSB in camera
 5. Se porneste camera de la butonul de pe baterie
 6. Pune camera inlocuind unul din nasturii de la maneca sau de la piept
 7. Pune bateria in husa si husa pe brat
 8. Se deschide aplicatia si se introduce Codul unic de conectare al camerei tale
 9. Aplicatia se va conecta la camera si vei vedea pe telefon ce filmeaza camera
 10. Pentru a primi raspunsurile vei avea nevoie si de un sistem cu casca fara fire ce nu are legatura cu camera de fata – sunt sisteme individuale si nu trebuie sa fie compatibile!

Camera imita perfect un Nasture

Daca nu stii ca in spatele acelui nasture se afla o mini camera video cu transmisie Live, este aproape imposibil sa o observi, asta chiar daca te uti cu mare atentie de aproape!

Acumulator de mici dimensiuni cu autonomie mare

Este un acumulator reincarcabil special modificat pentru a avea dimensiuni cat mai mici.

La comanda putem modifica camera astfel incat sa ii punem o baterie interna. Insa din experienta nu recomandam acest lucru intrucat camera trebuie sa fie cat mai mica si cat mai usoara pentru a nu trage de bluza in jos: risca sa cada sau sa filmeze pe tavan din cauza greutatii.

Camera video cu Buton de Urgenta

Desi poate parea banal, acest buton este extrem de util! Daca vezi ca in sala se vine un un detector (un aparat cu minim doua antene) si se plimba prin sala, atunci daca vei opri sistemul va fi absolut imposibil de detectat! Va mai putea fi detectat doar cu detectoare de metale cum sunt cele de la aeroport.

Cu o simpla apasare de buton, poti sa opresti camera. Atentie Routerul va ramane in stare de asteptare si este astfel greu de detectat dar nu imposibil.

Pentru a nu putea fi detectate va trebui totusi sa te asiguri ca le ai inchise pe toate, inclusiv Routerul 4G.

1 – Buton de Urgenta On/Off     2 – Mufa Type C incarcare

Buton urgenta camera copiat

Butonul se afla pe Acumulator, iar Acumulatorul in husa special creata pentru camera cu Wifi. Husa se poate pune pe bratul stang sau drept. Astfel cu un simplu gest (te faci ca te scarpini putin) si in doar o secunda poti opri sistemul.

Il poti porni ulterior prin simpla apasare prin haine inca o data a butonului de urgenta. Nu mai trebuie sa faci nimic altceva, totul este automat iar aplicatia se va reconecta automat la camera ta in doar 2-3 minute.

Husa speciala de de pus pe brat!

Mini Camera Video vine cu o husa speciala ce o poti pune cu usurinta pe bratul stang sau drept. Are doua cureluse cu marime reglabila pentru a se putea potrivi atat la persoanele cu mana mai subtire, dar si pentru persoanele mai musculoase

Poti folosi aceasta husa pentru a putea ascunde bateria cat mai usor pe corp. Daca consideri ca nu te ajuta, desigur poti renunta la ea. Acumulatorul in acest caz va trebui sa il ascunzi undeva pe corp.

Husa pentru acumulator este gandita sa poata fi montata atat pe mana dreapta cat si pe mana stanga, firul de alimentare pentru camera este suficient de lung  pentru a ajunge la camera in oricare din situatii.

Husa acumulator camera

Poti folosi aceasta husa pentru a putea ascunde bateria cat mai usor pe corp. Daca consideri ca nu te ajuta, desigur poti renunta la ea. Acumulatorul in acest caz va trebui sa il ascunzi undeva pe corp.

Husa pentru acumulator este gandita sa poata fi montata atat pe mana dreapta cat si pe mana stanga, firul de alimentare pentru camera este suficient de lung  pentru a ajunge la camera in oricare din situatii.

Acumulator camera nasture

Camera video - Conexiunea la internet

Indiferent ce camera video vei alege, aceasta are nevoie de o conexiune la internet. Modelul de fata nu suporta cartela SIM. Poate fi setata sa se conecteze la o retea Wfi pe care o poti personaliza chiar tu cu ce nume si ce parola doresti. Camera se va conecta mereu la aceasta retea cand o va intalni.

Este recomandar ca aceasta retea Wifi sa fie ascunsa. Asta nu iti poate garanta ca nu va fi descoperita. Retelele Wifi, chiar daca sunt ascunse se pot descoperi cu un telefon obisnuit Android sau IOS cu aplicatii de scanare Wifi si nu apar doar daca dai cautare din meniul de afisare a retelelor Wifi.

Persoana care te ajuta se poate afla la o distanta nelimitata. Camera in nasture trimite imagini video in timp real persoanei care te ajuta, prin intermediul unei conexiuni la internet. Camerele ce folosesc mini Router sau propriul telefon cu functia de hotspot, functioneaza prin Wifi. Camerele in care introduci direct cartela SIM nu au wifi si nu vin cu multe fire, accesorii pe corp.

Camera are nevoie de internet. Ai 3 variante posibile pentru a da internet la camera:

 • folosesti propriul telefon mobil cu functia de Hotspot,
 • folosesti un mini router 4G LTE cu o cartela SIM obisnuita,
 • alegi o camera cu cartela SIM integrata: fara fire, fara telefon, fara router

Daca alegi Sa faci Hotspot

Dupa cum am specificat, orice camera are nevoie de acces la internet. indiferent de sursa de internet, performantele camerei sunt la fel. Daca alegi sa utilizezi propriul telefon mobil va trebui sa activezi functia de hotspot si in setarile acestei functii sa introduci numele retelei si parola la care camera sa se conecteze.

Retine ca distanta intre telefon si camera nu trebuie sa fie mai mare de 10 metri. Este recomandat ca telefonul sa fie ascuns undeva la tine totusi, intrucat antena wifi de la camera nu este prea mare si distanta este astfel mai mica.

Deci trebuie sa ai telefonul mobil cu tine in sala. Ajutorul tau insa poate fi oriunde pe glob si are acces la internet – distanta nelimitata.

Daca alegi varianta cu mini Router

In primul rand trebuie sa stii ca indiferent de ce varianta alegi, performantele camerei sunt aceleasi! Daca alegi varianta cu mini Router vei avea urmatoarele avantaje:

 • NU poate suna ROALERT – la telefoane suna chiar daca e pe silentios dat,
 • Nu te poate deranja nimeni in timpul utilizarii – la telefon daca te apeleaza cineva, cat timp incearca sa te sune, internetul este indisponibil – camera este inutilizabila in acest timp pana inchide apelul,
 • Mini Routerul este mult mai mic si il ascunzi mai usor!
 • Mini Routerul vine gata setat: doar pui cartela si il pornesti –  la telefon mai sunt ceva setari de facut
 • Mini Routerul are mereu reteaua WiFi ascunsa –  la telefon nu o poti ascunde la toate modelele de telefon, cum ar fi: Iphone Huawei si chiar unele Samsung-uri.

Daca alegi o camera cu Cartela SIM

Mai nou au aparut camera cu cartela SIM intra direct in nasture si nu mai au accesorii pe langa. Este varianta cea mai buna, insa din pacate este si cea mai scumpa, datorita tehnologiei avansate utilizate pentru a fi asa de mici cat sa intre cartela in nasture.

Pe piata mai sunt camere cu cartela SIM insa unele au multe fire, accesorii si o baterie imensa, lucru ce face ca sistemul sa fie mai greu de utilizat.

Galerie Foto Camera video in Nasture