Camera Video in Nasture Profesionala

Model: S3 Pro

Singura Camera Video ce are autofocus  si un senzor optic de 5Mpx! Camera poate trimite imagini Video Live in timp real la o calitate deosebita (are autofocus) dar poate face si Poze ce au o calitate deosebita. Camera S3 combina o camera clasica ce trimite Live Video cu tehnologia cu auto focus ce trimite poze 4K.

Cea mai Performanta Camera Video in Nasture
In 2023 GARANTAT!

Camera Video in Nasture profesionala i-Cheat S3 pentru copiat la examene

Specificatii Tehnice

 • Ideala pentru utilizari ce tin peste 2-3 Ore
 • Acumulator reincarcabil cu autonomie de peste 5 Ore
 • Acumulatorul extern de dimensiuni super mici! 4x2x0.3cm,
 • Model super subtire ~3mm – usor de montat la maneca!
 • Fara cabluri groase si fara module sau accesorii pe corp
 • Buton de urgenta ce poate opri/reporni instant tot sistemul pentru a nu putea fi detectat.
 • singura camera video in nasture cu Autofocus,
 • Camera Digitala de 5 Mpx,
 • nu trebuie sa apesi nici un buton, ajutorul tau controleaza de acasa tot!
 • ajutorul tau vede in timp Real in sala cu maxim 2 sec intarziere,
 • 12 nivele de calitate setabile in functie de viteza la internet,
 • aplicatie usor si intuitiv de folosit
 • Husa Reglabila, speciala pt pus bateria pe brat.

Demonstratie Calitate Imagini Camera Video in Nasture S3/S5 versiunea PRO

Este responsabilitatea fiecaruia sa utilizeze sistemele noastre doar in scopuri ce nu creaza dezavantaje altora in viata reala!

Comparatie Live Video Streaming:
Imagini de Ansamblu

Pentru a putea sa iti faci o idee asupra diferentelor intre camere, vizioneaza acest scurt video. Deschide-l in aplicatia Youtube si selecteaza de la Setari (acea rotita) calitate video maxima la youtube pentru a vedea performantele reale ale camerelor noastre!

Comparatie Live Video Streaming:
Pe o Foaie A4

Pentru a putea sa iti faci o idee asupra diferentelor intre camere, vizioneaza acest scurt video. Deschide-l in aplicatia Youtube si selecteaza de la Setari (acea rotita) calitate video maxima la youtube pentru a vedea performantele reale ale camerelor noastre!

Siguranta pe primul loc! Risc mic sa fii deconspirat!

Functia de Auto Focus permite obtinerea unor imagini la o calitate foarte buna. Ajutorul tau poate obtine informatiile necesare mult mai repede si mai usor, fara ca tu sa fii tu nevoit sa faci anumite miscari in sala care pot fi interpretate ca suspecte de supraveghetori!

Camera Video in Nasture S3

ATENTIE: NU confundati o Camera Obisnuita la care ajutorul tau de acasa face o captura de ecran la fereastra Live Video cu Camera S3 la care Camera face la propriu Poza si o trimite ajutorului tau de acasa.

O camera obisnuita care trimite Live Video are calitatea limitata. Ajutorul tau de acasa are un buton in aplicatie cu care se face o simpla captura de ecran a ferestei de video.

Diferenta este ca S3, atunci cand ajutorul tau de acasa apasa butonul de Poza 4K din aplicatie, camera primeste comanda de poza si practic camera face poza la propriu. Poza este apoi trimisa direct in aplicatie. Astfel poza este mult mai calitativa si este exact ca o poza facuta cu telefonul mobil.

Totul este automat,  nu trebuie sa faca nimic. 

Nu trebuie sa apesi pe Butoane in timpul utilizatii!

Trebuie sa stii ca cel care poarta camera vvideo in nasture, nu trebuie sa apese pe nici un buton in timpul utilizarii. Trebuie doar sa te asiguri ca ai pornit sistemul inainte sa intri in sala/cladire.

Intrucat in timpul utilizarii este foarte greu sa ai acces la camera, butoane, etc, aplicatia este special optimizata si gandita astfel incat persoana de acasa sa poata avea control total asupra camerei. Interventia celui care poarta camera s3 este minima, trebuie doar sa te asiguri ca ai sistemul pornit inainte.

Ajutorul tau de acasa are control total asupra sistemului:

 • poate opri si porni camera,
 • poate oricand schimba nivelul de calitate a imaginilor primite,
 • poate restarta camera,
 • poate face poze 4K

Aplicatia cu care persoana ce te ajuta, are control total de la distanta asupra camerei video.

Singura camera video in nasture cu Autofocus

Camera are in interiorul nasturelui o lentila ce se misca automat in functie de distanta la care tii camera fata de foaia A4. Monitor LCD. Astfel camera va trimite imagini la claritate maxima indiferent daca tii mana mai aproape sau mai departe FARA sa fie nevoie sa invarti de nasture!

Indiferent daca este fixa sau trebuie sa o reglezi tu de acasa (in sala nu poti invarti de nasture), daca vei vrea ca cel de acasa sa vada clar, va trebui sa tii camera la distanta la care ai reglato tu anterior.

O camera video in nasture cu AutoFocus o poti recunoaste foarte usor prin faptul ca atunci cand o tii indreptata spre o foaie A4 aflata la 20 cm de camera sa zicem si imediat modifici distanta punand camera la 40-50 cm imaginea trebuie sa devina pt o fractiune de secunda neclara – camera isi face focusul singura, cautand claritatea maxima a imaginii.

Camera cu autofocus!

Cele mai performante sisteme existente au o camera cu un senzor optic de o marime cuprinsa intre 1.2 Mpx si maxim 2 Mpx. Nici una nu are functie de autofocus.

Camera Video in nasture S3 schimba regulile jocului! Are camera de 5Mpx iMX335 STARVIS, cu functia de autofocus.

Camera imita perfect un Nasture

Tehnologiile avansate de care beneficiaza camera S3 Pro permite ca in ciuda dimensiunilor foarte mici, in partea din fata a bluzei/camasii tale, sa nu se vada nimic suspect!

Acumulator special modificat

Desi pe piata sunt camere ce au acumulator intern ce tin in realitate undeva la maxim 2 ore, aceste camere datorita acumulatorului devin mai groase (peste 1.5cm) si suficient de grele cat sa creasca mult riscul de a pica camera cu tot cu nasture de la camasa.

In plus camera fiind mai mare e mult mai greu sa o montezi la maneca. La maneca este mult mai usor sa filmezi o pagina A4/monitor LCD deoarece ai mobilitate mai mare. Daca o pui la piept trebuie sa ridici foaia in fata camerei si risti foarte mult deoarece supraveghetorii mai tineri stiu ce sisteme exista.

Acumulator special de dimensiuni reduse si cablu subtire

Bateriile externe din comert au dimensiuni foarte mari si vin si cu un cablu de alimentare MicroUSB destul de gros. Au capacitate intre minim 6000Mah si 20 000 Mah si ofera o autonomie mult prea mare de cat ai tu nevoie. Nu ar fi o problema dar au dimensiuni mari si sunt greu de ascuns.

Astfel noi punem la dispozitie un acumulator special modificat pentru a fi cat mai mic si cat mai usor de ascuns.

In plus cablul este unul foarte subtire. Are o protectie siliconica si astfel este foarte flexibil dar si considerabil de rezistent. Poti trage de el cat poti tu de tare: te vei taia la mana si nu se va rupe.

Mufa MicroUSB  este si ea modificata si are o marime de 4 ori mai mica.

Buton de Urgenta

Cu ajutorul lui poti porni sau opri foarte rapid si usor camera in orice moment printr-o simpla apasare. Acest buton se poate dovedi a fi extrem de util in diferite situatii:

 • cum ar fi atunci cand in sala supraveghetorul utilizeaza Detectoare. Vei inchide imediat sistemul iar acesta va deveni imposibil de detectat!
 • economisesti bateria – vei porni sistemul doar cand ai nevoie de el!

Acest buton poate fi extrem de util. In doar o secunda, te faci ca te scarpini putin si poti inchide sistemul. Dupa care mai apesi o data si totul se reconecteaza automat!

1 – Buton de Urgenta    2 – Mufa Type C incarcare Acumulator

Spre exemplu acest buton este foarte util daca se vine cu un detector. De regula acest detector nu este pornit tot timpul, ci se foloseste doar la inceput si cineva se poate plimba prin sali. Este de mentionat ca detectorul poate da o alarma ca a gasit ceva doar daca este mai aproape de 3-5 metri de tine.

Cum detectorul este mare si se vede cand intra cu el in mana in sala, ai suficient timp sa opresti sistemul. O data inchis sistemul mai poate fi detectat doar cu detectoare de metale: acea paleta care o plimba foarte aproape de corpul tau sau cu porti ca la aeroport.

Butonul se afla pe Acumulator, iar Acumulatorul in husa special creata pentru camera S3. Husa se poate pune pe bratul stang sau drept. Astfel cu un simplu gest (te faci ca te scarpini putin) si in doar o secunda poti opri sistemul.

Il poti porni ulterior prin simpla apasare prin haine inca o data a butonului de urgenta. Nu mai trebuie sa faci nimic altceva, totul este automat iar aplicatia se va reconecta automat la camera ta in doar 2-3 minute.

Desi nu pare util acest buton poate fi extrem de util. Camera video in nasture S3 este singura camera care are acest buton. Poate fi extrem de util in situatia in care se vine cu un detector, sau pentru a economisi din baterie.

Husa Speciala

Acumulatorul este destul de mic, iar firul suficient de lung pentru a pune bateria oriunde doresti pe corp. Camera video in nasture S3 vine cu o husa speciala ce o poti pune cu usurinta pe bratul stang sau drept. Are doua cureluse cu marime reglabila pentru a se putea potrivi atat la persoanele cu mana mai subtire, dar si pentru persoanele mai musculoase.

Poti folosi aceasta husa pentru a putea ascunde bateria cat mai usor pe corp. Daca consideri ca nu te ajuta, desigur poti renunta la ea. Acumulatorul in acest caz va trebui sa il ascunzi undeva pe corp.

Husa pentru acumulator este gandita sa poata fi montata atat pe mana dreapta cat si pe mana stanga, firul de alimentare pentru camera este suficient de lung  pentru a ajunge la camera in oricare din situatii.

Aceasta husa este foarte utila deoarece iti permite sa tii acumulatorul camerei pe corp fara a mai fi nevoie sa te lipesti cu leocoplast sau plasturi medicinali, care de regula daca transpiri ai sanse mari sa se desprinda si nu putine au fost cazurile cand acumulatorii se desprindeau si cadeau in timpul utilizarii.

In plus folosind aceasta husa sistemul este mult mai bine amplasat, nu mai ai fire lipite pe abdomen si ai sanse mult mai mari sa treci nedepistat cu sistemul in cazul in care sa zicem ca se poate face o perchezitie corporala.

Aplicatie Simplu de Utilizat

Aplicatia este special optimizata astfel incat cel care poarta camera sa nu fie nevoit sa intervina cu ceva in timpul utilizarii. Cu aceasta aplicatie ajutorul tau de acasa are control total asupra camerei video. Camerele obisnuite au aplicatie universala ce nu este optimizata in acest scop.

Camerele obisnuite au doar aplicatie pe Telefon

Camerele video in nasture Chinezesti au doar aplicatie pentru dispozitive Mobile (Telefon) din simplul motiv ca imaginile ce se trimit de aceste camere au o calitate inferioara si daca ar fi afisate pe un monitor de Calculator PC sau laptop care este mult mai mare s-ar vedea foarte prost.