Camere video in nasture Profesionale

Avem cele mai performante mini camere video in nasture! O camera video este un dispozitiv extrem de util atunci cand acolo unde urmeaza sa utilizezi sistemul, exigenta este foarte mare. De regula, cel putin la inceput pana se face liniste in sala, ai sanse sa vorbesti in soapta, insa daca nu vrei sa iti asum nici un fel risc atunci o minicamera ascunsa in nasture ce transmite live poate fi o alegere inspirata.

Demonstratie Calitate Imagini Camera Video in Nasture S3/S5

Este responsabilitatea fiecaruia sa utilizeze sistemele noastre doar in scopuri ce nu creaza dezavantaje altora in viata reala!

Comparatie Live Video Streaming:
Imagini de Ansamblu

Pentru a putea sa iti faci o idee asupra diferentelor intre camere, vizioneaza acest scurt video. Deschide-l in aplicatia Youtube si selecteaza de la Setari (acea rotita) calitate video maxima la youtube pentru a vedea performantele reale ale camerelor noastre!

Comparatie Live Video Streaming:
Pe o Foaie A4

Pentru a putea sa iti faci o idee asupra diferentelor intre camere, vizioneaza acest scurt video. Deschide-l in aplicatia Youtube si selecteaza de la Setari (acea rotita) calitate video maxima la youtube pentru a vedea performantele reale ale camerelor noastre!

Poze 4K facute cu o camera Video in Nasture
iCheat S3/S5 varianta PRO

Poze 100% REALE!
Daca Camera primita nu face aceleasi poze va dam x 10 ori Banii inapoi!

Camerele video in nasture pot trimite imagini video in timp real(Live) unei persoane aflate chiar si la mii de kilometri distanta. Persoana care urmeaza sa te ajute, are o aplicatie gratuita pe telefon, tableta sau calculator unde va vedea Live ce se intampla la cel care poarta camera in nasture.

Tine cont ca sistemele Audio si Video functioneaza independent si nu trebuie sa fie compatibile intre ele – sunt sisteme diferite.

La Audio persoana care te ajuta va efectua un apel obisnuit de pe orice telefon catre numarul SIM introdus in dispozitiv. Cel care are casca va auzi in ureche si va putea fi si auzit de persoana care este acasa si ajuta(dispozitivul cu casca are si microfon).

La Video, va trebui sa folosesti o a doua cartela SIM pentru camera video in nasture ce are activata o optiune cu internet. Persoana care te ajuta va putea vedea astfel in aplicatie in direct(Live) si in orice moment tot ce filmeaza camera.

Camere Modele Noi 2023!

Camerele cu Autofocus, au lentila in nasture mobila si stiu singure sa regleze claritatea in functie de distanta intre camera si scris. Astfel nu mai esti asa de limitat cum sa tii camera pentru ca cel de acasa sa vada scrisul.

Camere video la care Cartela SIM intra direct in Nasture! Fra Telefon, Fara Router, Fara module separate si fara fire groase sau baterii de scuter(care nu iti sunt aratate in poze)!

Aspecte importante

Camera video montata la piept

O camera video va filma tot timpul pe directia inainte! Deci daca vei pune camera la piept, vei fi nevoit sa ridici foaia de pe masa in picioare. Acest lucru a devenit cam riscant, intrucat multi supraveghetori au inceput sa stie si vor deveni suspiciosi daca ridici foaia de pe masa. Astfel este mult mai sigur sa pui camera inlocuind un nasture de la maneca

Camerele video in nasture  ce au acumulator intern cu o autonomie mai mare de 2 ore, sau cele cu fire groase si acumulator separat voluminos sunt din pacate, aproape imposibil de montat la maneca!

Cele mai importante aspecte

Cu cat camera este mai mica si mai usoara

Este mai usor de instalat pe corp
Este mai usor de manevrat – mobilitate mare
Se poate pune cu usurinta la maneca
Risc mic sa cada de la bluza

Cu cat ai mai putine accesorii la tine

Riscul sa fii deconspirat scade considerabil.
Sistemul se instaleaza mai usor
Mai usor de utilizat
vei fi mai putin stresat in sala – nu vei da de banuit!

Camera montata la maneca

NU trebuie sa ridici foaia – dai mult mai greu de banuit

Ai mobilitate mai mare – misti camera cu usurinta dupa indicatiile celui care de ajuta primite in casca: dai sus, mai jos, stanga dreapta mai aproape etc.

Cel care te ajuta si vede ce si daca scrii corect, te urmareste daca ai scris ce ti-a dictat FARA a mai fi nevoie sa intrebi daca nu intelegi ceva!

Camera Video cu Auto Focus!

La camera cu autofocus, in functie de cum misti mana, lentila din interiorul nasturelui va regla automat claritatea imaginilor in functie de distanta dintre scris si camera. Astfel claritatea imaginilor este net superioara si:

Timpul necesar sa trimiti informatia scade si de pana la 10 ori!

In functie si de indemanarea utilizatorului, timpul necesar trimiterii imaginilor ce contine informatia(subiectele sau ce vrei tu sa trimiti), scade de pana la 4 ori fata de o camera clasica cu focus manual!

Cu o singura poza, in 20-25sec poti trimite o intreaga foaie A4!

Casti de copiat - Sisteme de copiat
Scade de pana la 10 ori riscul de a fi deconspirat!

Vei trimite mult mai repede informatiile celui care te ajuta. Astfel nu vei mai avea nevoie de camera – o poti chiar si opri!

Nu mai esti nevoit sa faci manevre pe termen lung, de exemplu sa misti mana sau sa stai in anumite pozitii care ar putea fi interpretate ca fiind suspecte!

Camerele din seria S3 Pro, S4 si S5 Pro sunt singurele camere ce au autofocus! Restul sunt anunturi cu descrieri copy paste nereale!

Am putea vorbi multe despre importanta functiei de Auto Focus, insa:

Mai bine te convingi singur!

Clasificare Camere Video in Nasture

In functie de cele mai importante aspecte de care trebuie sa tinem cont, camerele video in nasture se pot imparti in mai multe grupe. Cele de la final ingrosate sunt si cele mai performante.

In functie de sursa de internet:

 • camere ce folosesc ca sursa de internet Hotspotul de la propriul telefon Mobil
 • camere video cu mini Router portabil 4G LTE
 • camere video  la care cartela intra direct in nasture!

In functie de modul de focalizare al imaginilor:

 • camere video  cu focusare mannuala
 • camere video  cu focusare automata

In functie de formatul trimis:

 • camere video ce trimit Live si faci captura de ecran din aplicatie la live
 • camere video ce fac poza si o incarca in aplicatie
Camera in Nasture pentru copiat i-Cheat S3 Nano

Tine cont ca doar camerele versiunile: S3 PRO, S4 si S5 Pro pot face la propriu poza(nu e captura de ecran) si incarca in aplicatie!

In functie de Sursa de internet

Camerele video in nasture trimit imagini video si poze in timp real persoanei care te ajuta. Persoana care te ajuta se poate afla chiar si in alta tara. Pentru asta, indiferent de ce model de camera vei alege, aceasta are nevoie de acces la internet.

Metoda 1 - Hotspot de la propriul Telefon Mobil

Dupa cum am specificat, orice camera are nevoie de acces la internet. indiferent de sursa de internet, performantele camerei sunt la fel. Daca alegi sa utilizezi propriul telefon mobil va trebui sa activezi functia de hotspot si in setarile acestei functii sa introduci numele retelei si parola la care camera sa se conecteze.

Retine ca distanta intre telefon si camera nu trebuie sa fie mai mare de 10 metri. Este recomandat ca telefonul sa fie ascuns undeva la tine totusi, intrucat antena wifi de la camera nu este prea mare si distanta este astfel mai mica.

Deci trebuie sa ai telefonul mobil cu tine in sala. Ajutorul tau insa poate fi oriunde pe glob si are acces la internet – distanta nelimitata.

Camera Video pentru Copiat in Nasture i-Cheat S3 Lite
Metoda 2 - Mini Router 4G LTE

In primul rand trebuie sa stii ca indiferent de ce varianta alegi, performantele camerei sunt aceleasi! Daca alegi varianta cu mini Router vei avea urmatoarele avantaje:

 • NU poate suna ROALERT – la telefoane suna chiar daca e pe silentios dat,
 • Nu te poate deranja nimeni in timpul utilizarii – la telefon daca te apeleaza cineva, cat timp incearca sa te sune, internetul este indisponibil – camera este inutilizabila in acest timp pana inchide apelul,
 • Mini Routerul este mult mai mic si il ascunzi mai usor!
 • Mini Routerul vine gata setat: doar pui cartela si il pornesti –  la telefon mai sunt ceva setari de facut
 • Mini Routerul are mereu reteaua WiFi ascunsa –  la telefon nu o poti ascunde la toate modelele de telefon, cum ar fi: Iphone Huawei si chiar unele Samsung-uri.
Camera Video in nasture pentru copiat
Metoda 3 - Camere cu cartela SIM

Mai sunt modele promovate ca fiind cu cartela SIM insa se omite a spune ca de fapt cartela NU intra in nasture ci au fire foarte groase de legatura, o baterie imensa de scuter si module secundare in care se introduce cartela SIM.

Atentie!

Mai nou au aparut camere in nasture, la care cartela SIM intra direct in nasture si nu mai au accesorii pe langa. Este varianta cea mai buna, insa din pacate este si cea mai scumpa, datorita tehnologiei avansate utilizate pentru a fi asa de mici cat sa intre cartela in nasture.

Pe piata mai sunt camere cu cartela SIM insa au multe fire, accesorii si o baterie imensa, lucru ce face ca sistemul sa fie mai greu de utilizat.

In functie tipul Senzorului Optic

Camere Video cu Focus Manual

Camerele video cu focusare manuala sunt cele mai raspandite. Acestea au avantajul ca au un pret mai mic, insa va trebui sa tii camera la o anumita distanta pentru ca persoana care te ajuta sa poata vedea clar imaginile pe care camera le trimite

In plus camerele cu focusare manuala, nu pot prinde intr-un singur cadru o pagina intreaga A4! Astfel vei fi nevoit sa plimbi camera in fata foii dupa indicatiile primite prin casca de la cel care te ajuta, astfel incat sa poata vedea in intregime pagina. Acest lucru implica sa faci mai multe manevre si sa te expui riscurilor sa fii deconspirat pentru un timp mai indelungat.

Absolut toate camerele video cu focusare manuala au un senzor optic, in cel mai fericit caz de maxim 2Mpx!

camere focusare manuala
Camere Video cu Focus Automat

Camerele din seria S3 Pro, S4 si S5 Pro sunt singurele camere ce au autofocus! Restul sunt anunturi cu descrieri copy paste nereale!

In nasture exista o lentila care va regla automat calitatea imaginilor in functie de cum tii camera fata de obiectul de filmat. Vei putea tine camera atat la 10cm cat si la 70cm, imaginile vor fi la fel de clare! In plus camera are un senzor optic de 5Mpx REAL!

In functie de Formatul trimis Video/Poze 4K

Camere Video ce trimit Live Video

Absolut toate camerele video care exista pe piata trimit imagini video in timp real. Persoana care primeste in aplicatie poate inregistra video sau poate face captura de ecran(poza)

Captura de ecran are exact aceeasi calitate cu ce trimite camera pe live. In acest caz practic camera nu face poze!

Mai exact aplicatia salveaza o captura de ecran la ce trimite camera pe live.

Camera Video pentru Copiat in Nasture i-Cheat S3 Lite
Camere Video ce trimit Live Video + Poze 4K

Toate camerele video pot trimite video in timp real. Calitatea la video este insa limitata de viteza mica la internet a retelelor GSM(orice camera functioneaza cu ajutorul retelei GSM).

Camerele S3 Pro, S4 si S5 Pro sunt singurele camere la care camera la propriu face o poza si o incarca in aplicatie!

Diferentele sunt uriase: cu o singura poza trimiti o pagina intreaga A4 in doar 20-25 sec! Poti face un zoom atat de mare pe poza, incat se vad ridurile hartiei!

Pozele sunt atat de clare de zici ca sunt facute cu propriul telefon mobil

Camera video pentru copiat 4k