Cutiuta GSM cu Ecran LCD si casti Microvibratii

Model: RM-200C LCD

Model nou 2023 de Cutiuta GSM cu Ecran LCD + casca pentru copiat cu microvibratii ce are un mic display. Pe ecran vei putea vedea pentru un minut la momentul pornirii dispozitivului informatii precum: nivelul bateriei, nivelul semnalului, numele operatorului GSM. Ecranul va porni doar pentru un minut la pornirea dispozitivului, dupa care se stinge automat – nu se vede prin haine nimic!

Cutiuta GSM cu Ecran LCD si casti copiat Microvibratii RM-200C LCD

Specificatii Tehnice

 • Mini Display LCD ce se inchide automat dupa 1 min,
 • Functioneaza cu cartela SIM obisnuita din Orice retea GSM
 • Raspuns Automat la Apel (la orice numar o apeleaza)
 • Distanta Cutiuta – Casca: max 20cm; Ajutorul Tau – Cutiuta: Nelimitata
 • Microfon incorporat
 • Autonomie Cutiuta:
  • up to 4h in call/300h Stand By
 • Durata incarcare acumulator Cutiuta GSM: 2-4h
 • Autonomie Casca: casca nu are baterie. Se alimenteaza prin colier wireless!
 • Dimensiuni Cutiuta GSM: 50mm x 36mm x 14mm,
 • Dimensiune colier: grosime: ~1.5mm; Diametru Bucla: 35-40cm.

Cutiuta GSM cu Ecran LCD

Atunci cand pornesti cutiuta gsm cu ecran lcd, pentru un minut, ecranul afiseaza informatii pretioase despre nivelul bateriei, daca dispozitivul se conecteaza la reteaua GSM si numele operatorului GSM, puterea semnalului GSM disponibil, etc.

Cutiuta GSM cu Ecran LCD si casti de copiat Microvibratii

Ecranul se va inchide automat, dupa aproximativ un minut de la pornirea dispozitivului. Astfel sansele sa se observe ceva prin haine sunt inexistente!

Cum se foloseste?

Este un mic dispozitiv, exact cat o cutie de chibrite in care se introduce o cartela SIM obisnuita. Ori de cate ori persoana care te ajuta apeleaza numarul cartelei introduse, aceasta va raspunde automat. Vei auzi in casca ce ti se dicteaza. Cutiuta GSM are si microfon, deci persoana care te ajuta aude in permanenta ce se intampla in jurul tau. Poti folosi orice cartela SIM obisnuita din orice retea. Este deblocata si functioneaza fara probleme in orice tara din lume.

Cutiuta gsm pentru copiat cu cartela sim si casca de copiat fara fir este folosita doar pentru a primi raspunsurile in casca. Microfonul se afla pe cutiuta gsm, deci cel care te ajuta aude tot ce se intampla in sala.

Astfel poti sopti subiectele. Insa este destul de riscant. Mai ales la examene importante si exigente. Daca nu vrei sa risti nimic iti recomandam sa nu vorbesti in timpul examenului. Poti alege o camera video in nasture ce trimite imagini video in timp real, astfel:

Cel de acasa vede subiectele iar tu nu mai esti nevoit sa i le soptesti!

Camera video in nasture pentru copiat la examene

Caracteristici

 • Nu ai nevoie de telefon mobil – Cutiuta gsm este ea în sine un mini telefon mobil,
 • Nu se poate detecta de sistemele video de supraveghere montate în sălile de examen,
 • Nu are conexiune Bluetooth – deci nu are ce să se vadă dacă se dă căutare,
 • Are dimensiuni foarte reduse – cât o cutie de chibrite – se ascunde uşor pe sub haine,
 • RaspunDe automat la apel ori de câte ori este apelata,
 • Microfonul este sensibil – se poate auzi cum merge supraveghetorul prin sala,
Cutiuta GSM cu Ecran LCD si casti de copiat Microvibratii

Casti de copiat cu Microvibratie

Cutiuta GSM cu casti microvibratii foloseste casti de tip magnet in ureche. Desi unii se gandesc ca e o casca speciala, in realitate casca nu este decat o bucata de magnet. Acestea au avantajul ca sunt ceva mai mici, insa sunt mai greu de utilizat, necesita sa ai fire(colier la gat) pe corp si nu in ultimul rand sunt periculoase. Nu putini sunt aceeia care au ajuns la ORL cu castile blocate in ureche. In unele cazuri mai grave, castile de tip magnet au fisurat timpanul!

NU Suna ROALERT

Cutiuta GSM cu Ecran LCD  si casti de copiat Microvibratii, nu poate primi alerte de tip ROALERT. De mentionat este faptul ca telefoanele mobile vor suna la primirea unei alerte, chiar daca telefonul este setat pe profilul Silentios. Insa cu acest dispozitiv pentru copiat nu ai aceasta grija: nimic nu va putea sa sune in exterior!

Cutiuta GSM cu Ecran LCD si casti de copiat Microvibratii

Functie de Raspuns Automat

O data pornit dispozitivul, cel care il utilizeaza nu mai trebuie sa apese pe nici un buton. Volumul va ramane setat la ultimul nivel reglat de tine in timpul testelor. Persoana care te ajuta, va trebui sa apeleze de pe orice telefon, numarul cartelei SIM pe care ai introdus-o in dispozitivul tau. 

Dispozitivul va raspunde de fiecare data cand cineva apeleaza. La modelul RM-207 Nano, poti memora 3 numere in dispozitiv, iar acesta va raspunde automat doar numerelor memorate. Modelul de fata, va raspunde la toate numerele si de aceea este recomandat sa utilizezi o cartela noua.