Cutiuta GSM Slim cu casti pentru copiat Microvibratii

Model RM-207C Slim

Produs nou 2023 de calitate superioara, Cutiuta GSM cu casti cu microvibratii Super Slim! Are un acumulator performant ce tine garantat minim 6 ore! Cutiuta special modificata este cu 40% mai subtire decat modelul clasic!

Autonomie Dispozitiv up to 6h Casca NU are baterie – se alimenteaza wireless prin colier.

Cutiuta GSM Slim cu casti pentru copiat Microvibratii

Specificatii Tehnice

 • Cu 40% mai subtire decat modelul clasic RM-200C
 • Autonomie 
   • RM-207C: 6h Garantat din Testele noastre
   • RM-200C: 4h zice producatorul2h30min din Testele noastre
 • NU poate sa sune ROALERT-ul
 • Functioneaza cu cartela SIM obisnuita din Orice retea GSM
 • Raspuns Automat la Apel (la orice numar o apeleaza)
 • Distanta Cutiuta – Casca: max 50cm; Ajutorul Tau – Cutiuta: Nelimitata
 • Microfon incorporat
 • Durata incarcare acumulator Cutiuta GSM: 6-7h
 • Autonomie Casca: casca nu are baterie. Se alimenteaza prin colier wireless!
 • Bateria la casca se schimba
 • Dimensiuni Cutiuta GSM: 56mm x 42mm x 10mm

Cutiuta GSM Slim pentru copiat - Avantaje

 • Model mai subtire – Autonomie garantata mai mare!
 • Ideala pt examene mai mari de 2 ore!
 • Nu ai nevoie de telefon mobil – Cutiuta gsm este ea în sine un mini telefon mobil,
 • Nu se poate detecta de sistemele video de supraveghere montate în sălile de examen,
 • Nu are conexiune Bluetooth – deci nu are ce să se vadă dacă se dă căutare la Bluetooth,
 • Are dimensiuni foarte reduse – cât o cutie de chibrite – se ascunde uşor pe sub haine,
 • Are o autonomie de pana la 4 ore în apel continu şi de peste 300 ore în standby,
 • Raspunde automat la apel ori de câte ori este apelata,
 • Microfonul este sensibil – se poate auzi cum merge supraveghetorul prin sala,
 • Volumul se poate regla de la butoanele +/- astfel încât să auzi doar tu în ureche.

Cutiuta GSM Slim pentru copiat - Principiu de functionare

În Cutiuta GSM Slim cu casti pentru copiat Microvibratii se introduce o cartelă SIM obişnuită cu număr. Când se apelează de pe orice telefon (fie el şi fix) numărul cartelei SIM din interior, Cutiuta GSM Slim va răspunde automat şi va începe să transmită la casca din ureche ce vă vorbeşte cel care va apelat.

În acelaşi timp Cutiuta GSM Slim are şi un microfon foarte sensibil. Acest microfon captează şi cele mai slabe sunete, deci cel de acasă aude ce se întâmplă în sala de examen(îi poţi şopti subiectele).

Cutiuta gsm pentru copiat cu cartela sim si casca de copiat fara fir este folosita doar pentru a primi raspunsurile in casca. Microfonul se afla pe cutiuta gsm, deci cel care te ajuta aude tot ce se intampla in sala.

Astfel poti sopti subiectele. Insa este destul de riscant. Mai ales la examene importante si exigente. Daca nu vrei sa risti nimic iti recomandam sa nu vorbesti in timpul examenului. Poti alege o camera video in nasture ce trimite imagini video in timp real, astfel:

Cel de acasa vede subiectele iar tu nu mai esti nevoit sa i le soptesti!

Ce are diferit modelul RM-207C?

Este mai subtire (mai usor de ascuns pe sub haine) si este ideala de folosit pentru examenele lungi de 4 ore! Acest nou model tine cel putin o ora inainte de a incepe examenul si inca 4 ore in timpul lui.

6 ore – GARANTAT!!!

Noul model este cu 40% mai subtire !

Cutiuta GSM slim cu microvibratii vine asezata ceva mai jos de baza gatului. Modelul standard nemodificat este destul de gros, ceea ce facea problematica utilizarea in sezonul cald cand porti haine subtiri – Cutiuta GSM iesea in relief prin haine.

Noul model este special modificat: s-a renuntat la capacul de la baterie si s-a inlocuit bateria cu una mai performanta. Desi nu are aspect comercial, avantajele tehnice sunt de luat in seama:

 • s-a redus grosimea la ~ jumatate – Mai usor de ascuns!
 • autonomia noului acumulator este dubla!

Cat tine bateria?

Autonomia reala difera in functie de volumul setat si de semnalul GSM din zona unde folosesti cutiuta. Producatorul ne zice ca are o autonomie de pana la 3.5 ore. In realitate insa din testele noastre noi putem garanta doar pentru 2 ore si 30 minute.

De aceea noi am modificat cutiuta GSM punandu-i un acumulator mai performant si culmea dimensiunile finale ale intregului dispozitiv pentru copiat sunt mai mici, vezi pozele mai sus!

Cutiuta GSM modificata de noi putem GARANTA o autonomie de peste 6 ore !

Autonomie acumulator dubla!

Acumulatorul standard cu care vine cutiuta GSM are o autonomie data de producator de pana la 4 ore. Insa in realitate in functie de volumul setat si de semnalul GSM din zona unde o folosesti, autonomia reala este in jur de 2 ore si 30 minute.

Dupa cum se poate observa si in poze, daca deslipesti eticheta de pe acumulatorul cu care vine cutiuta din fabrica, se poate observa ca defapt are o capacitate de 600 mAh si nu de 800 cum scrie pe eticheta.

Colier special modificat, Mult mai subtire!

Spre deosebire de sistemele clasice Chinezesti, cutiutele noastre GSM au colierul mult mai subtire, mai flexibil si mai larg incat sa nu vina pe baza gatului. Astfel sansele sa iasa in relief si sa se vada prin haine sunt minime. Alaturat se poate vedea diferenta.

Colierul nostru este special facut pe comanda si e de 3 ori mai subtire decat varianta de culoare a pielii ce vine din China. Astfel riscul de a iesi in relief la spate prin haine este inexistent la varianta de colier neagra.

In plus colierul nostru este mult mai larg si nu vine la baza gatului. Desigur la Doamne/Domnisoare nu pot merge cu un decolteu prea generos 🙂

Colier in jurul gatului

Pentru a putea folosi o casca cu microvibratii este necesar ca dispozitivul tau (cutiuta gsm, bluetooth, etc) sa aibe un colier ce trebuie pus in jurul gatului. O parte din utilizatori insa nu vor sa aibe acest colier considerandu-l in mod fals un dezavantaj.

In realitate nu este chiar un asa mare dezavantaj intrucat colierul este subtire, e mult mai larg si nu vine pe baza gatului. Nu se poate vedea nimic suspicios in exterior decat daca te imbraci cu un tricou mulat pe corp. Altfel doar daca te dezbraca il poate vedea.

Ghid cum sa pui colierul la gat astfel incat sa nu se vada

O parte dintre clienti s-au ferit de acest sistem cu casti microvibratii deoarece utilizarea lui presupunea sa ai colier in jurul gatului – nu vroiau sa aibe fir pe corp.

Aceasta temere este complet gresita intrucat colierul este foarte subtire in primul rand, iar in al doilea rand colierul este mult mai larg si nu vine pe baza gatului. Acesta vine pe sub haine si nu se vede nimic in exterior.

Astfel utilizatorii nu doreau sa utilizeze acest sistem din cauza colierului insa acest aspect nu era absolut deloc important.

Fara Colier pot folosi castile magnetice?

Cutiuta fara colier functioneaza doar cu casca de culoarea pielii. Daca vei folosi castile de tip magnet impreuna cu Cutiuta GSM fara colier va trebui sa pui cutiuta pe umar, sub urechea unde ai casca, volumul dat la maxim, dar sunetul va fi foarte slab: abia abia daca vei intelege ceva.

Deci daca vrei sa folosesti casti de tip magnet, automat ai nevoie de Cutiuta GSM cu colier. Asta desi unii vanzatori le promoveaza gresit ca ar functiona: da functioneaza dar nesatisfacator.

Galerie Foto Cutiuta GSM pentru Copiat

Casti de copiat cu Microvibratii

Cutiuta GSM cu casti microvibratii foloseste casti de tip magnet in ureche. Desi unii se gandesc ca e o casca speciala, in realitate casca nu este decat o bucata de magnet. Acestea au avantajul ca sunt ceva mai mici, insa sunt mai greu de utilizat, necesita sa ai fire(colier la gat) pe corp si nu in ultimul rand sunt periculoase. Nu putini sunt aceeia care au ajuns la ORL cu castile blocate in ureche. In unele cazuri mai grave, castile de tip magnet au fisurat timpanul!