Privacy Policy

1. Cine suntem?

www.casti-de-copiat.ro este un site web ce este administrat de:

Denumita in continuare si “SOCIETATEA NOASTRA COMERCIALA”

www.casti-de-copiat.ro respectă confidențialitatea, așa că luăm în serios protecția datelor, securitatea și respectarea legislației privind protecția datelor cu caracter personal și a vieții private.

2. Ce facem cu datele dumneavoastră personale?

SOCIETATEA NOASTRA COMERCIALA se obligă să utilizeze datele clienților exclusiv în scopul pentru care au fost introduse și anume: efectuarea comenzilor online, informații comerciale despre produsele comercializate în magazinul nostru online.

3. De ce avem nevoie de datele dumneavoastră?

Atunci când efectuați achiziții de pe site-ul www.casti-de-copiat.ro, ne acordați acces limitat la datele personale strict necesare executării contractului comercial: adresă, nume, prenume, telefon, email, datele companiei.

4. Care este temeiul legal pentru prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal?

Vom prelucra datele personale colectate prin formularul de înregistrare a clientului de pe site și, în cursul viitoarelor tranzacții comerciale, în scopul încheierii și executării contractului de vânzare-cumpărare. Această prelucrare se bazează pe art. 6 alin. teza 1 lit. b) GDPR. Ne conformăm și obligațiilor legale conform legislației în vigoare art. 6 alin. teza 1 lit. c) GDPR

5. Ce facem pentru a vă proteja datele personale?

  • Suntem foarte transparenți și oferim cumpărătorilor/vizitatorilor site-ului web informații foarte clare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal,
  • am desemnat un responsabil cu protecția datelor cu caracter personal
  • alinierea termenilor și condițiilor, a politicii de confidențialitate și a politicii de cookie-uri la noile reglementări europene GDPR UE 2016/679
  • actualizăm în mod regulat tema site-ului și toate pluginurile la cele mai recente versiuni disponibile
  • securizăm bazele de date
  • permitem ștergerea contului personal din pagina Contul meu
  • puteți solicita toate informațiile pe care le deținem despre dvs. din pagina Contul meu

Dacă doriți să aflați ce date personale avem de la dvs., vă rugăm să contactați reprezentantul nostru GDPR/CCPA. Vă va furniza un fișier .doc cu absolut toate datele dumneavoastră personale pe care le deține www.casti-de-copiat.ro.

Pentru a șterge un cont, vă rugăm să ne contactați folosind oricare dintre mijloacele de comunicare disponibile și să specificați că doriți să ștergeți contul. Rețineți că nu trebuie să ne oferiți niciun motiv pentru care doriți să ștergeți contul.

Persoană reprezentant oficial DPO pentru GDPR/CCPA: Tel: 0764202528 sau gdpr@romaio.us

6. Ce poți face din contul tău de pe site?

  • poti face comenzi
  • puteți modifica orice detaliu legat de numele destinatarului, adresa de facturare, adresa de livrare, numărul de telefon, adresa de e-mail, numele companiei (dacă este cazul).
  • puteti descarca manuale de utilizare pentru produse, fise tehnice, factura comerciala.

7. Cine are acces la datele dumneavoastră?

În niciun caz nu transmitem, vindem sau dăm datele dumneavoastră către terți! Nu transmitem, vindem sau transferăm datele dumneavoastră către terți în scopuri de marketing din afara companiei noastre!

Pentru atingerea scopurilor menționate mai sus, folosim furnizori de servicii, dintre care unii sunt autorizați conform (Art. 28 GDPR) sau care s-au declarat deja „operatori de date cu caracter personal”, având propriile politici și măsuri. Printre ei furnizorii noștri de servicii pentru găzduire, platforme și servicii de întreținere, furnizorii de servicii de curierat, furnizorii noștri de servicii pentru trimiterea de e-mailuri și SMS-uri, furnizor de servicii IT.

Acești furnizori de servicii prelucrează datele cu caracter personal în conformitate cu legislația europeană privind protecția datelor, pentru a garanta un nivel ridicat de protecție a datelor.

Oferim informații terților, cum ar fi Google Inc, Facebook, Youtube, prin utilizarea Google Analytics, Google Adwords și Facebook Pixel. Terții folosesc aceste informații în mai multe scopuri, cum ar fi îmbunătățirea calității serviciilor noastre și a experienței dumneavoastră de navigare. Toate aceste informații sunt colectate anonim.

Nu se fac alte transferuri de date cu caracter personal către alți destinatari, cu excepția cazului în care avem această obligație prin lege.

8. Unde stocăm datele dumneavoastră și pentru cât timp?

Toate datele pe care le colectăm de la dumneavoastră sunt stocate în Spațiul Economic European (SEE) în conformitate cu legislația în vigoare. HostVision SRL este furnizorul nostru de servicii de gazduire. Datele dumneavoastră personale sunt protejate de infrastructura de securitate HostVision SRL.

Datele dumneavoastră personale sunt păstrate conform legislației în vigoare, cu excepția cazului în care avem obligația legală de a continua stocarea datelor dumneavoastră pentru a le prezenta, la cerere, organelor de control competente.

9. Protejăm copiii

Toate persoanele care folosesc platforma www.casti-de-copiat.ro, accesează sau comandă, declară pe propria răspundere că au cel puțin 16 ani. Copiii nu pot comanda de pe site-ul nostru, dar pot cere ajutorul unui părinte/tutore pentru a face acest lucru pentru ei.

10. Cumpărături online

Vom folosi datele dumneavoastră personale pentru a vă gestiona achizițiile online de pe site-ul www.casti-de-copiat.ro, procesând și comenzi și retururi prin serviciile noastre online și vă vom trimite notificări despre starea livrării. Vom folosi datele dumneavoastră personale pentru a vă gestiona plățile. De asemenea, vom folosi datele dumneavoastră pentru a gestiona reclamațiile, retururile și garanțiile produselor. Folosim datele personale pentru a vă identifica și veți confirma, pe propria răspundere, că aveți vârsta legală pentru a efectua achiziții. Numărul dvs. de telefon va fi folosit pentru a vă contacta cu privire la problemele de retur, garanții și reclamații, achiziții la comandă sau raportarea problemelor legate de comanda dumneavoastră.

Ce tipuri de date cu caracter personal procesăm atunci când facem cumpărături online?

  • informații de contact, cum ar fi: numele, adresa, adresa de e-mail și numărul de telefon
  • informații despre plăți, istoricul plăților și retururi;
  • informatii despre comenzi.

Dacă aveți un cont www.casti-de-copiat.ro, vom prelucra și datele personale trimise în legătură cu contul, cum ar fi:

  • cont personal;
  • Istoric comenzi.

Nu prelucrăm niciun fel de date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protecția datelor în categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu procesăm datele minorilor care nu au împlinit vârsta de 16 ani. (Art. 8-10 GDPR)

Când contul este închis, datele dumneavoastră personale vor fi șterse. Acestea raman depozitate conform legislatiei in vigoare, doar cele cu obligatie legala.

11. Buletin informativ – Newsletter

Site-ul nostru NU trimite oferte prin email, SMS sau orice alta forma de comunicare electronica.

12. Înregistrarea apelurilor/conversațiilor

Conversațiile cu cumpărătorii noștri NU sunt înregistrate. Conversațiile ținute pe aplicațiile de comunicare nu sunt păstrate de www.casti-de-copiat.ro, fiecare utilizator individual având posibilitatea de a șterge conversația din aplicația de comunicare utilizată: whatsapp, facebook messager, Botim, Zoom, Signal. Fiecare companie are propriile sale politici de confidențialitate pe care le puteți găsi pe site-urile lor oficiale.

13. Serviciu clienți

Vom folosi datele dumneavoastră personale pentru a gestiona Întrebări, Reclamații, Retururi și Garanții pentru produse, precum și pentru a oferi asistență tehnică și service clienți prin e-mail, funcția de chat prezentă în interfața B2B, prin telefon și prin rețelele de socializare.

De asemenea, vă putem contacta dacă există o problemă cu comanda dumneavoastră.

14. Publicitate prin intermediul terților

Vom folosi datele pentru a evalua, dezvolta și îmbunătăți serviciile, produsele și sistemele noastre pentru toți clienții noștri. În acest scop, nu vom analiza datele dumneavoastră la nivel individual, toată prelucrarea se va realiza sub formă de statistici furnizate de rapoartele Google Analytics.

Aceasta include analize pentru a face serviciile noastre mai ușor de utilizat. Analiza este folosită și pentru dezvoltarea și îmbunătățirea permanentă a fluxului logistic de mărfuri, prin prognozarea achizițiilor, stocurilor și livrărilor, precum și a resurselor noastre din punct de vedere al sustenabilității, prin raționalizarea achizițiilor și planificarea livrărilor.

Ce tipuri de date personale colectăm?

  • Adresa de e-mail.
  • Istoric comenzi;
  • informatii de livrare (adrese de livrare/facturare/ nume/ prenume/ telefon/ email);
  • istoria platilor.
  • istoricul clicurilor;
  • navigare și istoric de navigare.

15. Procesarea plăților

Produsele comandate de pe siteul www.casti-de-copiat.ro se vor expedia prin intermediul firmelor de curierat rapid Fancourier sau Urgent Cargus. Plata se va face in sistem ramburs, mai exact atunci cand primiti coletul veti efectua plata. Daca firma de curierat rapid accepta plata cu cardul bancar veti putea plati cu cardul. Va trebui sa intrebati la firma de curierat daca accepta plata cu cardul. Daca doriti sa platiti direct catre noi cu cardul va trebui sa ne contactati si sa solicitati acest lucru. Altfel coletul va fi expediat standard cu plata la livrare (ramburs).

16. Obligații legale

Vom folosi datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a ne conforma obligațiilor legale, hotărârilor judecătorești și deciziilor autorităților. Aceasta include utilizarea datelor cu caracter personal pentru colectarea și verificarea datelor contabile în conformitate cu reglementările privind evidența contabilă.

Datele pe care le folosim sunt: ID client, ID Comandă, Numele Dvs., Adresa poștală, adresa de facturare, valoarea tranzacției, data tranzacției.

17. Prevenirea criminalității

Vom folosi datele dumneavoastră personale pentru a gestiona prevenirea pierderii, furtului și distrugerii și a altor infracțiuni sau acte de terorism prin respectarea Informațiilor privind existența camerelor CCTV, vizibile de la intrarea în unitatea noastră, a Politicii de confidențialitate și a Termenilor și condițiilor. , precum și pentru a detecta și preveni utilizarea greșită a serviciilor noastre, pentru a ne conforma obligațiilor legale (tema „obligație legală” conform Evaluării Securității și Legii 333/2003).

Prelucrăm următoarele date personale: imagini video și înregistrări video

18. Care sunt drepturile tale?

Vă rugăm să rețineți că drepturile prevăzute de GDPR nu sunt absolute și există anumite condiții și limite în care le puteți exercita.

• Dreptul la informare:
Aveți dreptul de a primi de la noi informații despre operațiunile de prelucrare efectuate în calitatea noastră de operator de date. “Informație”. Astfel, respectăm această obligație prin informarea persoanelor vizate (inclusiv în format electronic) într-un limbaj clar și simplu, transparent și concis. (Art. 13 și Art. 14 GDPR)

• Dreptul de acces:
Aveți dreptul de a solicita informații despre datele personale pe care le deținem despre dumneavoastră. (Art. 15 GDPR) Puteți trimite o solicitare la adresa de e-mail: gdpr@romaio.us prin care ne cereți să vă oferim o copie a datelor personale pe care le procesăm.

• Dreptul la rectificare:
Aveți dreptul de a solicita rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, dacă acestea sunt incorecte, inclusiv dreptul de a completa datele personale incomplete. (Art. 16 GDPR) Daca ai cont pe www.casti-de-copiat.ro, poti edita datele personale din contul tau accesand Contul Personal de pe pagina: www.casti-de-copiat.ro/contul-meu/

• Dreptul de a șterge datele:
Aveți dreptul de a șterge orice date cu caracter personal prelucrate de www.casti-de-copiat.ro în orice moment (Art. 17 GDPR)

• Dreptul dumneavoastră de a vă opune prelucrării datelor și marketingului direct: aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor și marketingului direct (Art. 21 GDPR)

• Dreptul de a restricționa prelucrarea: Aveți dreptul de a solicita ca www.casti-de-copiat.ro să restricționeze prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal (Art. 18 GDPR) în următoarele situații:

dacă vă opuneți prelucrării pe baza interesului legitim, www.casti-de-copiat.ro va restricționa orice prelucrare a acestor date până la confirmarea interesului legitim.
dacă declarați că datele dumneavoastră personale sunt incorecte, www.casti-de-copiat.ro  trebuie să restricționeze orice prelucrare a acestor date până la verificarea corectitudinii datelor cu caracter personal.
dacă prelucrarea este ilegală, vă puteți opune prelucrării datelor cu caracter personal și puteți solicita restricționarea utilizării datelor dumneavoastră cu caracter personal.
dacă www.casti-de-copiat.ro nu mai are nevoie de datele dumneavoastră personale, dar este necesar să vă apărați drepturile în instanță.

• Dreptul la portabilitate:
Ori de câte ori www.casti-de-copiat.ro prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal prin mijloace automate pe baza consimțământului dumneavoastră sau pe baza unui acord, aveți dreptul de a obține transferul unei copii a datelor dumneavoastră într-un format structurat utilizat frecvent și prelucrat automat către dumneavoastră sau să altă petrecere. Aceasta include doar datele personale pe care ni le-ați trimis. (Art. 20 GDPR)

• Dreptul la opoziție:
Dacă prelucrarea datelor nu se bazează pe consimțământul dumneavoastră, ci pe interesele noastre legitime sau ale unui terț, vă puteți opune în orice moment prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal din motive legate de situația dumneavoastră particulară. Cu toate acestea, dacă interesul nostru legitim prevalează asupra drepturilor și libertăților dumneavoastră, avem dreptul de a continua prelucrarea datelor.

Vă puteți opune în orice moment prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal în scopuri de marketing direct pe baza interesului nostru legitim, indiferent de motivul dumneavoastră. Atent! Marketingul nostru direct se bazează pe Consimțământul clar exprimat. (Art. 21 GDPR)

• Dreptul de a nu fi supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automată, inclusiv crearea de profiluri
Acest drept este aplicabil dacă procesul individual automatizat de luare a deciziilor produce efecte juridice care vă privesc sau vă afectează într-o măsură semnificativă. Dreptul este prevăzut de art. 22 din GDPR.

• Dreptul de a retrage consimțământul:
Dreptul de a retrage în orice moment un anumit consimțământ pentru a opri o prelucrare a datelor care se bazează pe consimțământul dumneavoastră. Retragerea nu va afecta legalitatea prelucrării pe baza consimțământului dat înainte de retragere (Art. 7 GDPR).

• Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere:
Dacă nu sunteți mulțumit de soluția primită de la noi, puteți contacta ANSPDCP (anspdcp@dataprotection.ro).

19. Cum vă puteți exercita drepturile?

Avem personal dedicat serviciilor de asistenta clienti care va gestiona solicitarile dumneavoastra cu privire la drepturile dumneavoastra mentionate mai sus. Personalul nostru va sta mereu la dispozitie la adresa: gdpr@romaio.us
Dacă credeți că www.casti-de-copiat.ro prelucrează datele dumneavoastră personale într-un mod incorect, ne puteți contacta la: gdpr@romaio.us

Responsabil DPO pentru protecția datelor: gdpr@romaio.us sau 0764202528

20. Comentarii/Evaluare pentru produs(e)

Când lăsați un comentariu sau oferiți o evaluare pentru un produs pe site-ul www.casti-de-copiat.ro, sunteți de acord ca o parte din datele dumneavoastră personale introduse de dumneavoastră în timpul înregistrării contului să fie vizibile public.

Datele vizibile public sunt:

  • Nume de utilizator
  • Nume personal
  • adresa IP
  • poza de profil dacă ați încărcat una la crearea contului.
  • data la care comentați/dați evaluarea produsului
  • comentariul/evaluarea făcută

Puteți modifica oricând aceste date din secțiunea Contul meu: www.casti-de-copiat.ro/contul-meu/

21. Cookies

Site-ul nostru web folosește cookie-uri. Puteți modifica setările Cookie atunci când accesați www.casti-de-copiat.ro/contul-meu/. Puteți citi mai multe detalii despre cookie-uri aici: Politica privind cookie-urile

Pentru orice alte informatii nu ezitati sa ne contactati telefonic:

Nr de telefon:
Whatsapp Nr:

Luni – Vineri:     09:00 – 20:00
Sâmbătă:             08:00 – 16:00
Duminică:               Închis